BRUNDO

Izdelava blazin, penastih igral in drugih mehkih produktov.

NAŠA PONUDBA

V naši delavnici že od leta 2008 nastajajo izdelki za malčke, male športnike ter seveda druge varovance, ki jim naši elementi popestrijo igro in športne dejavnosti. Velikost, obliko in barvo lahko izbirate, ker je vsak kos narejen po naročilu oz. po vaših željah. Vsi uporabljeni materiali so izdelani v EU po vseh normativih in standardih, ki (v skladu z izdanimi certifikati) potrjujejo kvaliteto in varnost le teh.

01_blazina

Blazine

Raznolikost ponudbe in izdelava po naročilu obsega široko izbiro blazin. Zaradi uporabe kvalitetnih materialov so primerne tako za domačo rabo, kot tudi za opremljanje izobraževalnih, športnih in drugih javnih objektov.

02_igralni poligoni

Igralni poligoni

Igralni poligoni so nepogrešljivi sestav elementov, ki bodo v poljubni variabilni kombinaciji spodbujali razvoj motoričnih sposobnosti vaših malčkov. Možnost različne postavitve elementov bo premagovanje ovir naredila zanimivo ob vsaki uporabi.

03_sedezni elementi

Sedežni elementi

Pisani in udobni mehki sedežni elementi so izdelani po naročilu. Raznoliki elementi se lahko sestavljajo v poljubne oblike in ustvarjajo zanimivo formulacijo v prostoru. Praviloma so izdelani iz mehkejšega umetnega usnja, ki omogoča širok barvni izbor.

04_bazeni

Bazeni

Mehki bazeni pisanih barv, ki bodo zagotovo navdušili najmlajše. Oblika se prilagodi vašim željam. Bazeni so sestavljeni iz več elementov, in sicer iz spodnje osnovne blazine in obodnih elementov. Elementi so med sabo vezani z ježnimi trakovi.

05_drugi elementi

Drugi elementi

Delo po naročilu nam omogoča največjo mero individualnosti pri vsakem izdelku. Tako se lahko elementi izdelajo v različnih barvah, materialih, trdotah pene in oblikah, ki bodo najbolje funkcionirali v prostoru. Vaše ideje so naš navdih za nov izdelek.

Odprodaja zalog

Odprodaja zalog

Po ugodnih cenah vam ponujamo izdelke iz naše zaloge. Izdelki so že izbrane barve in dimenzije, ki ostanejo od serijske proizvodnje, ali kot navdihi za nov izdelek.

ODPRODAJA ZALOG

Po ugodnih cenah vam ponujamo izdelke iz naše zaloge. Izdelki so že izbrane barve in dimenzije, ki ostanejo od serijske proizvodnje, ali kot navdihi za nov izdelek.

REFERENCE

Gimnazija Kranj, Vrtec Šoštanj, ZD Krško, Vrtec Anice Černejeve, Vrtec Štore, Zavod Dobrna, Vrtec Trebnje, OŠ Nazarje, Vrtec Rogatec, OŠ Kozje, ZUIM Kamnik, Vrtec Češmin, Vrtec Dol, OŠ Nova Vas, Vrtec Ormož, Knjižnica Žalec, Vrtec Podčetrtek, Vrtec na Krki, Vrtec Jesenice, Gimnazija Ljubljana, Mali Princ, Kranjski vrtci, Vrtec Idrija, OŠ Roje Domžale, Vrtec Materija, Vrtec Apače, Vrtec Pungert Kranj, Vrtec Železniki, Vrtec Domžale, Vrtec Pivka, Vrtec Trzin, Vrtec Murska Sobota, Vrtec Grosuplje, Vrtec Škofja Loka, Vrtec Otona Župančiča Ljubljana, Vrtec Divača, Vrtec Krško, Vrtec Šentjur,…

O NAS

Smo manjše družinsko podjetje, ki se nahaja v občini Žalec v Savinjski dolini. Že od leta 2008 v naši delavnici izpod skrbnih rok nastajajo izdelki za malčke, športnike in druge varovance, ki jim naši elementi popestrijo igro in športne dejavnosti. Izdelki obsegajo v večji meri penasta igrala in športne elemente oblečena v prevleke iz umetnega usnja. Vsak element je izdelan skrbno in natančno.

Zaradi izdelave po naročilu vam omogočamo, da si lahko barvo in velikost vsakega elementa prilagodite, da bo vam in vašim potrebam najbolje odgovarjal. Vsi uporabljeni materiali so izdelani v EU po normativih in standardih, ki (v skladu z izdanimi certifikati) potrjujejo njihovo kvaliteto in varnost.

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.