BAZENI

Mehki bazeni pisanih barv, ki bodo zagotovo navdušili najmlajše. Bazeni so izdelani iz kompaktnega PVC materiala, ki se ne razteza in ohranja obliko. Polnilo je gostejša pena PP3060 (30kg/m3). Zaradi izdelave po naročilu, se prostoru prilagodi njihova velikosti in oblika. Sestavljeni so iz več elementov, in sicer iz spodnje osnovne blazine in obodnih elementov. Elementi so med sabo vezani z ježnimi trakovi. Trakovi omogočajo enostavno sestavljanje in razstavljanje bazena, kar poenostavi čiščenje, pospravljanje in prestavljanje na drugo lokacijo. Vsi elementi se lahko uporabljajo tudi kot posamični elementi za igro.

IZBOR BARV MONZA MATT

MONZA – je poliestrska tkanina z obojestransko PVC oblogo. Enostavna za čiščenje in odporna na dež. Je izredno vzdržljiv in trši material, primeren predvsem za telovadne elemente.

RUMENA AMARILLO

RDEČA ROJO

ZELENA VERDE

MODRA AZUL CLARO

MODRA AZUL OSCURO

3D VIZUALIZACIJA

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.