IGRALNI POLIGONI

Igralni poligoni so nepogrešljivi sestav elementov, ki bodo v poljubni variabilni kombinaciji spodbujali razvoj motoričnih sposobnosti vaših malčkov. Možnost različne postavitve elementov bo premagovanje ovir naredila zanimivo ob vsaki uporabi. Zaradi trpežnih materialov so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Poligon lahko sestavlja manjše ali večje število elementov, vse od 2 delnega do 12 delnega poligona. Možna je tudi izbira različnih barvnih kombinacij in materialov.

IZBOR BARV ZA ATN UMETNO USNJE

ATN usnje – je umetno usnje, ki je prijetno na dotik. Se ne lušči, ne razbarva in je odporen na vremske vplive. Je mehkejši material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Omogoča širok izbor barv in vzorcev.

BELA

BEŽ

SV. RUMENA

RUMENA

OKER

ORANŽNA

RDEČA

VIJOLČNA

BLEDA LIMETA

LIMETA

ZELENA

SV. MODRA

MODRA

TEM. MODRA

IZBOR BARV MONZA MATT

MONZA – je poliestrska tkanina z obojestransko PVC oblogo. Enostavna za čiščenje in odporna na dež. Je izredno vzdržljiv in trši material, primeren predvsem za telovadne elemente.

RUMENA AMARILLO

RDEČA ROJO

ZELENA VERDE

MODRA AZUL CLARO

MODRA AZUL OSCURO

3D VIZUALIZACIJA

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.