BLAZINE

Raznolikost ponudbe in izdelava po naročilu obsega široko izbiro blazin. Zaradi uporabe kvalitetnih materialov so primerne tako za domačo rabo, kot tudi za opremljanje izobraževalnih, športnih in drugih javnih objektov. Izdelane so iz kvalitetnega umetnega usnja . Material je primeren za enostavno čiščenje in vzdrževanje elementov. Umetno usnje je mehkejše, prijetnejše na dotik in omogoča širši izbor barv. PVC Monza je izredno vzdržljiv in trši material, primeren predvsem za telovadne blazine. Poleg materiala pa se vašim potrebam prilagodi tudi trdota pene. Spodnja stranica blazine je praviloma  izdelana iz proti drsnega materiala, ki preprečuje zamik blazine pri sunkovitih obremenitvah. Velikost, barva in oblika blazine so izdelane po vaši želji.

IZBOR BARV ZA ATN UMETNO USNJE

ATN usnje – je umetno usnje, ki je prijetno na dotik. Se ne lušči, ne razbarva in je odporen na vremske vplive. Je mehkejši material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Omogoča širok izbor barv in vzorcev.

BELA

BEŽ

SV. RUMENA

RUMENA

OKER

ORANŽNA

RDEČA

VIJOLČNA

BLEDA LIMETA

LIMETA

ZELENA

SV. MODRA

MODRA

TEM. MODRA

IZBOR BARV MONZA MATT

MONZA – je poliestrska tkanina z obojestransko PVC oblogo. Enostavna za čiščenje in odporna na dež. Je izredno vzdržljiv in trši material, primeren predvsem za telovadne elemente.

RUMENA AMARILLO

RDEČA ROJO

ZELENA VERDE

MODRA AZUL CLARO

MODRA AZUL OSCURO

3D VIZUALIZACIJA

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.