DRUGI ELEMENTI

Zaradi vaših pisanih idej in odličnih predlogov, se v naši delavnici ustvarjajo neobičajni inovativni produkti. Zaradi naše prilagodljivosti in vaše izvirnosti nastajajo izdelki, ki v prostoru zaživijo na povsem svojevrsten način. Delo po naročilu nam omogoča največjo mero individualnosti pri vsakem izdelku. Tako se lahko elementi izdelajo v najrazličnejših oblikah, barvah, materialih, trdoti pene in velikosti. Vaše ideje so naš navdih za nov izdelek.

IZBOR BARV ZA ATN UMETNO USNJE

ATN usnje – je umetno usnje, ki je prijetno na dotik. Se ne lušči, ne razbarva in je odporen na vremske vplive. Je mehkejši material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Omogoča širok izbor barv in vzorcev.

BELA

BEŽ

SV. RUMENA

RUMENA

OKER

ORANŽNA

RDEČA

VIJOLČNA

BLEDA LIMETA

LIMETA

ZELENA

SV. MODRA

MODRA

TEM. MODRA

IZBOR BARV MONZA MATT

MONZA – je poliestrska tkanina z obojestransko PVC oblogo. Enostavna za čiščenje in odporna na dež. Je izredno vzdržljiv in trši material, primeren predvsem za telovadne elemente.

RUMENA AMARILLO

RDEČA ROJO

ZELENA VERDE

MODRA AZUL CLARO

MODRA AZUL OSCURO

3D VIZUALIZACIJA

Pred nakupom enostavno preverite kako se naši izdelki prilegajo vašim prostorom.

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.