SEDEŽNI ELEMENTI

Pisani in udobni sedežni elementi so izdelani po naročilu. Prilagodi se tako velikost, kot tudi barva in oblika sedežnega elementa. Raznoliki elementi se lahko sestavljajo v poljubne oblike in ustvarjajo zanimivo formulacijo v prostoru. Praviloma so izdelane iz mehkejšega umetnega usnja, ki omogoča širok barvni izbor. Material je primeren za enostavno čiščenje in vzdrževanje. Spodnje ploskve so običajno izdelane iz proti drsnega materiala.

IZBOR BARV ZA ATN UMETNO USNJE

ATN usnje – je umetno usnje, ki je prijetno na dotik. Se ne lušči, ne razbarva in je odporen na vremske vplive. Je mehkejši material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Omogoča širok izbor barv in vzorcev.

BELA

BEŽ

SV. RUMENA

RUMENA

OKER

ORANŽNA

RDEČA

VIJOLČNA

BLEDA LIMETA

LIMETA

ZELENA

SV. MODRA

MODRA

TEM. MODRA

3D VIZUALIZACIJA

KAKO POTEKA NAKUP?

Pošljite nam vaše povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali. Nakup Brundo© igral je enostaven, hiter in oseben.

  Soglašam in se strinjam ssplošnimi pogoji. in soglašam, da mi BRUNDO.SI na posredovani e-naslov lahko posreduje obvestila o novostih in ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

  Hitra dobava

  Rok iz dobave je cca 10 dni, če gre za zahtevnejše produkte pa nekje do 3 tedne.

  Kvaliteta

  Naši izdelki so narejeni izključno po vaših željah. Tako imajo izdelki obliko, material in barvo, prilagojeno vašim potrebam.

  Namen rabe

  Izdelki so namenjeni za individualno rabo, za otroške vrtce, šole in športne dvorane. Zadnja leta posebno pozornost namenjamo tudi opremljanju senzoričnih sob.